+40 722 134 521

Regii Video Mobile

Desi multa lume are impresia ca pentru o productie video este necesara o camera de filmare, in realitate pentru un produs de calitate, profesional,  fie ca sunt filme corporate, documentare sau film de eveniment este nevoie de mai mult!

Ob Van - Car TV HD

Car-HD-Ob-Van-Car-de-televiziune Filme Corporate

OB VAN Broadcast HD (car de televiziune)

Instalat intr-un van de 3.5t climatizat cu doua siteme de aer conditionat, Ob Van-ul Stage Expert are in standard 8 lanturi de camere Sony, numarul acestora putand fi extins la 12. Partea de regie video este tot de la SONY PROFESSIONAL, asigurand deasemenea partea de grafica si montaj pentru productiile video si de televiziune.

Majoritatea productiilor video de exterior folosesc acum vehicule OB (Outside broadcasts) special concepute. Aceste asigura un spatiu protejat pe durata filmarilor fie ca este vorba de un eveniment sportiv sau un filme corporate cu o complexitate mai mare sau preluate din live.

Existata o crestere din ce in ce mai mare a utilizării unităților de producție portabile flyaway sau flypack, care permit un nivel crescut de mobilitate.

Principalele aplicatii sunt: transmisii sportive, festivaluri, manifestari in aer liber, spectacole, conefinte internationale etc.

AFLA MAI MULT

Regii Video Mobile HD

Studio Video Mobil Lant Camere Filme Corporate

2 Kitturi Video HD continand echipamente de mixaj video si audio, camcordere broadcast profesionale operate, sau robitice cu toate accesoriile Aplicatiile sunt extrem de variatede la filme corporate la transmisii live, de la conferinte la concerte televizate, de la productia de emisiuni TV la seriale de divertisment.

  • Studio Mobil Video Compact 2K cu maxim 6 camere digitale - standad Sony Broadcast;
  • Studio Mobil Video Extins 2K cu maxim 8 camere digitale - standard Sony Broadcast;

Nota: cele 2 kitt-uri video (regii video mobile) sunt compatibile, scalabile si interconectabile.

Extrem de versatile pentru productiile indoor sau outdoor inaccesibile OB Van-ului.

Printre avantajele cele mai importante se remarca:

  • Viteza de instalare (foarte putine repere de conectat);
  • In cazul utilizarii pentru productia de filme corporate din productii live, datorita regiei de emisie, se reduce volumul de munca in post productie ce ar fi fost necesar folosind camere independente.

AFLA MAI MULT