+40 722 134 521

Ob Van, DSNG, Studio Televiziune

In contextul globalizarii, unele din cele mai apreciate si necesare servicii tehnice in domeniul Broadcast, sunt solutiile inegrate, customizate, la cheie:

  • Ob Van - car de televiziune - proiectare, amenajare autoutilitara, echipare (instalatie electrica, alimentari, climatizare, iluminare, mobilier, echipare audio, video broadcast), omologare RAR etc.
  • DSNG - comunicatii pe satelit sau fibra optica - proiectare, amenajare autoutilitara, echipare (instalatie electrica, alimentari, climatizare, iluminare, mobilier, echipare audio, video broadcast), omologare RAR etc.
  • STUDI TELEVIZIUNE - proiectare, instalare, echipare, punere in functiune, service si garantie.

ObVan-Car-tv-integrare-proiectare-echipamente-audio-Video

ObVan-Car-tv-integrare-proiectare-echipamente-audio-Video-2

Produse Stage-Expert

Unica pe piata dedicata romanească, Stage Expert este o marca comerciala pentru produsele fabricate „IN HOUSE”.

Acestea fac parte din categoriile audio - video si au fost distribuite cu succes pe piata de produse profesionale BroadCast & Audio: RCS RDS, PRO TV, National TV, Transilvania Look ...). Aplicatiile sunt diverse, de la amenajare sali conferinta, la studiouri de televiziune, la productie care de televiziune si multe altele.....

Pupitru-Comentator-Commentator-System Amenajare Sali Conferinta
Pupitru Comentator-Commentator System
Intercom System Event - Theater - Video Studio Amenajare Sali Conferinta
Intercom: Event - Theater - Studio
Remote Camera Control Amenajare Sali Conferinta Video Broadcast
Control Camera Stage Expert

Branduri Principale

Intr-o industrie in continua evolutie condusa de social media, cu noi platforme si tehnologii, descoperiti cum Sony Professional va poate ajuta sa va informati, să inspirati si sa prelucrati conținut audio si video cu ușurinta conform asteptarilor publicului dvs. pentru proiectele de amenajare sala conferinta, solutii broadcast, solutii pentru cimentografe etc.

De la camerele de video broadcast la cele mai recente fluxuri de lucru si solutii bazate pe cloud, va putem ajuta sa va transformati algoritmii de productie si abordarea serviciilor pentru a va rezolva problemele din lumea reala astazi.

-

Un lider mondial in solutii de iluminare dinamica pentru sectoarele de divertisment, arhitectural si comercial, Martin ofera solutii inovatoare, de calitate superioara, cu peste 25 de ani de design si excelenta tehnica. Sistemele de iluminat si video premiate ale lui Martin sunt solutiile la alegere pentru proiectanti de iluminat, case de inchiriere, amenajare sali conferinta si tehnicieni lumini de pe tot globul.

Imagini pentru obsidian control systems logo

Sistemele de console sunt disponibile in diferite dimensiuni pentru a se adapta la scara si buget. In orice moment, sistemul complet poate fi rulat pe sisteme PC cu suprafete de control conectate USB sau pur si simplu prin functionare intuitiva a ecranului tactil. ONYX este o platforma puternica de control iluminat usor de invatat si distractiv, conceputa pentru console hardware industriale si PC sisteme. In interior, console functioneaza in combinatie cu un sistem de operare atent personalizat. Când este instalat pe sisteme PC, ofera intreaga putere a platformei fara restrictii de caracteristica. ONYX calculeaza toate procesarile interne si nu necesita utilizarea de noduri costisitoare de procesare externa. Tot hardware-ul este activat la potentialul sau maxim, in timp ce cheia sistemului PC ofera acces la 128 de universuri in functie de specificatiile PC-ului.

Fidel sloganului sau, „Impartasirea pasiunii si performantei”, Grupul Yamaha ajuta la imbogatirea vietii oamenilor zi de zi. De la momentul fondarii in 1887, am oferit in lume, o gama bogata de produse si servicii concentrate pe sunet si muzica. Vrem sa cream emotie si inspiratie peste tot, subliniind cu bucurie muzica din viața, educatie si cultura.

Proiectare, fabricare si service a echipamentelor de scenotehnica profesionale pentru fiecare eveniment. BÜTEC, un important producator si furnizor international de echipamente si tehnologii de scena profesionale; sediul are o suprafată de productie de peste 5.000 de metri patrati pentru a acoperi gama de produse si design pentru evenimente speciale, studiouri, teatre si facilitati sportive.

Ne-am angajat in cercetarea si dezvoltarea de noi produse si imbunatatirea continua a gamei sale exisitante de produse. Puteti fi intotdeauna sigur ca MILOS va continua sa ofere produse moderne care ofera cea mai mare eficienta, mentinand in acelasi timp nivelul cel mai ridicat de siguranta.

Indiferent daca evenimentul dvs. este un spectacol de powerhouse rock and roll sau o seara linistita la teatru, structurile de suport si suportul Milos sunt concepute pentru a oferi puterea, siguranta, flexibilitatea si securitatea de care aveti nevoie pentru o productie de succes. De la infiintare, Milos s-a specializat in furnizarea de truss, sisteme de scena si structuri de suport accesibile pentru industria divertismentului, amenajare sali conferinta, spatii spectacole si instalatii mobile. Gama lor de marfuri mici si mari, clemele cu celule si turnurile de armatura sunt capabile sa sustina cererile de greutate de la cea mai mica pana la cea mai mare. Pentru afisaje multimedia, Milos LED Screen Truss Truss este o solutie sigura si sigura. O gama larga de etape portabile si acoperisuri temporare ofera artistilor tai un spatiu suficient si o acoperire eficienta de la elemente. Barierele de aglomeratie, rampele si ascensoarele Mobiltech completeaza lista de produse care se potrivesc cu toate nevoile dvs. de divertisment si teatru.

Branduri Generale

Vanzari Echipamente Stage Expert