+40 722 134 521

Evenimente Corporate Aniversare

Eveniment Corporate Gpec Summit Mai 2019

Eveniment Corporate AHK

Acest tip de evenimente corporate sunt diferite din punct de vedere al scopului si amplorii de cele clasice. Ca standard sunt o sarbatoare a activitatii sau succesului, dar pot deveni si un mijloc de promovare.

Pentru a fi memorabile aceste trebuie sa vina noutati si inedit, trebuie sa surprinda participantii, fie ca acestia sunt din interior, colaboratori sau parteneri.

Evenimentul corporate aniversar implica multe servicii adiacente:
 • Propuneri de locatii de eveniment (interioare sau exterioare), dar si de hosting;
 • Concept, design si structurarea desfasuratorului;
 • Asigurarea echipamentelor tehince necesare: scena, sonorizare, lumini, efecte speciale, adaptate oricarui eveniment corporate;
 • Productia diverselor materiale promotionale, print-uri si productie publicitara;
 • Definirea momentelor siprogramului artistic;
 • Variante de catering, mobilier si decorare amplasament.

Gpec Summit

 

Lansari de Brand

 

Lansarea unui brand nou este o oportunitate de a alege pozitionarea pe piata a produsului sau serviciului nou.

Este momentul perfect pentru a dezvolta o propunere convingatoare si de a transmite valorile urmarite la startul unei noi campanii.

Evenimentele corporate ce marcheaza acest punct, trebuie sa fie in armonie perfecta cu comunicarea stabilita, expectantele auditiorului, sa transmita un mesaj clar si sa se incadreze in politica de marketing a companiei.

Pentru acestea Stage Expert va veni cu propuneri concrete si riguroase, intelegand variatele abordari ce pot satisface nevoile voastre.


Designul flexibil, adaptabilitatea, propunerile concrete si adaptate spatiului, solutiile tehnice complexe, sunt doar cateva aspecte cu care va stam la dispozitie pentru a acoperi orice scenariu.

Bugetul este unul din cele mai sensibile calitati ale unui eveniment corporate. Propunerile noastre vor tine cont de echilibrul dintre costuri - scop - anvergura. Vom avea in vedere sa oferim cea mai avantajoasa varianta din punctul de vedere al clientului.


Petreceri Corporate

Evenimente Corporate Petreceri Corporate Bal Vienez

Motivarea angajatilor, cu ajutoul evenimentelor corporate, este un factor cheie in succesul si performanta oricarei companii!


Pentru o petrecere corporate reusita una din componentele cele mai importante este un show si o ambianta de exceptie.

Cu ajutorul solutiilor de design si tehnice adaptate oricarui eveniment, vom crea atmosfera memorabila pe care si-o doreste fiecare invitat.

Seriozitatea, experienta si pasiunea, impreuna cu o echipa de profesionisti, sunt reteta ideala pentru un eveniment fara stres si fara surprize pentru organizatorii evenimentelor corporate.

Conferinte de Vanzari

Evenimente Corporate Conferinta vanzari

In general in desfasuratorul conferintelor de vanzari, produsele recent lansate, caracteristicile si calitatile lor sunt expuse catre participant. Pentru partenerii organizatiei se desfasoara activitati de informare pentru asumarea strategiilor de vanzare individuale.

Conferințele de vanzari sunt evenimente corporate esentiale ale unei organizații. Amploarea acestora depinde de nevoile individuale ale companie, percum si de particularitatile businessului.


Stage Expert poate acoperi serviciile de organizare de eveniment, dar si alte functiuni:

 • Videoconferinte din multiple locatii;
 • Gestionarea comunicatiilor multimedia local sau la distanta;
 • Solutii de streaming in timp real cu intarzieri minime ale semnalelor;
 • Traducere simultana si sisteme de conferinta.

De exemplu, conferintele de vanzari in cazul Google sau iPhone sunt unul dintre cele mai semnificative evenimente ale lumii tehnologice in fiecare an. In cadrul acestor evenimente corporate, ei vorbesc nu doar despre functiile produselor lansate, dar ofera si o demonstratie live ale acestora.


Caravane

Eveniment Corporate Timisoreana

Stage Expert poate organiza și administra campaniile promoționale mobile (caravane), cu ajutorul echipamentelor speciale si de transport.


EVENIMENTE MICI

Putem realiza setup-uri flexibile ca forma si aspect pentru evenimente corporate, cu instalare rapida utilizand una sau mai multe echipe in paralel.

Serviciile sunt "la cheie" - pornind de la concept, la realizarea si personalizarea elementelor mobile, pana la deservirea tehnica a intregului tur.


EVENIMENTE MARI

Folosind una sau mai multe instalatii (scene, lumini, decoruri, video etc.) identice si un numar corespunzator de echipe putem acoperi un mare numar de locatii in paralel.

Cele doua scene mobile de care dispunem, sau scenele modulare din inventarul nostru, ne asigura accesul si instalarea in orice locatie mai usor sau mai greu accesibila.

CITESTE MAI MULT

 


Competitii Sportive

Impreuna cu partenerii nostri am oferit suport pentru o mare variatate de evenimente corporate de tipul competitiilor sportive private:

 • Competitii multisportive;
 • Campionate de fotbal corporate;
 • Cross-uri si maratoane;
 • Regate Corporate;
 • Turnee de Rugby mixt;
 • Bowling;
 • Tenis de camp etc.
CROSUL ITISTILOR - Infodesign