+40 722 134 521

Concept

 1. Spatiul - Acesta este blocul dvs. de pornire pentru orice design de eveniment. Masuratori, un releveu cat mai exact, grafica si mesajul sunt instrumentele noastre de lucru.
 1. Planuri si Forme - Pentru a fi placut vizual, elementele scenice trebuie sa aiba o combinatie potrivita de linii orizontale, verticale si dinamice. Liniile sunt create atat de echipamente, cat si de arhitectura spatiului. Luminile, LED Screen-urile, videoproiectia, decorurile aranjate spatial se vor completa pentru a forma cadre dinamice.
 1. Culoare, Lumina si Display Multimedia - Vom defini diverse tablouri de culori pentru evenimentul dvs. si vom insera elemente vizuale cheie precum decoratiuni, iluminare si display-uri, dar vom tine minte ca toate ar trebui sa accentueze un spatiu, nu sa va copleseasca.
 1. Planuri, Modele si Simulari - Dupa ce s-au creionat planurile generale, intram in amanunte: modelarea arhitecturii scenografiei, desing-ul elementelor din scena, multimedia si de lumini, si nu in ultimul rand simulari 2D si 3D de diverse complexitati.

Proiectare

Design de Eveniment Plan General

Stage Expert prin departamentul de design de eveniment si arhitectura va incerca sa stabileasca cu Dvs. tema de proiectare in baza elementelor vizuale predefinite, doleantelor si posibilitatilor tehnice de realizare. Dupa acest prim pas etapele de derulare ale proiectului ar fi urmatoarele:
- prezentarea unei solutii la nivel de plan (2D);
- discutii pe baza planurilor pentru stabilirea functionalitatii si fluiditatii spatiului;
- generarea propunerii  3D prin aplicarea de forme predefinite sau noi, textura si culoare, iluminare etc.

TANDEM AERODAYS 2019

Vizualizare

Design de Eveniment Heineken

De la schita cotata a spatiului, sau locatiei pana la propropunerea finala si la un design de eveniment agreat avem de parcurs impreuna mai mult pasi.

Chiar daca nu sunteti familiarizati cu programele de editare grafica trebuie sa aveti in vedere urmatoarele etape:

 1. Fisierele cu planul amplasamentului unde va avea loc evenimentul (obtinut de la proprietar, din arhiva Stage Expert sau generate din masuratori);
 2. Popularea cu spatiului cu elementele ce vor compune diverse zone ale evenimentului (scenotehnica, mobilier, utilitati etc.);
 3. Desenarea structurilor spatiale ce vor compune scenografia finala conform unui design de eveniment;
 4. Atasarea echipamentelor implicate: scene, podiumuri, truse, lumini, ecrane, boxe decoruri etc.;
 5. Inserarea de persoane pentru o mai buna intelegere si evaluare a proportiilor.

Pe macheta rezultata a evenimentului vom lucra impreuna, jucandu-ne cu toate elementele pana ajungem la o varianta finala, agreata si realizabila de design de eveniment.    TIPURI DE EVENIMENET

 

Modelare 3D

Modelele si Simularile 3D sunt faza finala a designului unui eveniment, fie el concert Live, conferinta, petrecere corporate etc.

Aceasta etapa este necesara pentru a usura comunicarea dintre clientul si cu compania de productie.

Randarea in  spatiu si timp real este ideala deoarece permite vizualizarea din diferite planuri de camere, perspective, precum si zoom-ul pe variate elemente.

Pentru realizarea unei Simulari 3D de diferite complexitati se vor aplica diverse procese:

 1. Un design de eveniment general se va adapta confom elementelor vizuale ale evenimentului;
 2. Se vor aplica luminile conform echipamentelor implicate (beam, wash, umplere etc.); se poate ajunge pana la simularea digitala a efectelor de lumini folosind soft-uri dedicate;
 3. Diversele suprafete se vor textura si colora;
 4. Proiectul poate fi exportat in diverse formate multimedia.