+40 722 134 521

Productie Standuri Expozitionale

Productie Standuri Targuri si Expozitii Expozitie TANDEM Aerodays - Romaero

Stage Expert va ofera servicii de consiliere, proiectare si productie standuri expozitionale, aceste reprezintand in general o mare provocare pentru participantii la targuri si expozitii. Optiunile sunt nenumarate si dupa parearea noastra decizia ar trebui sa pornesca de pe bugetul alocat si mesajul pe care vreti sa il transmiteti:

  1. Productie Standuri din pereti despartitori - Este cea mai ieftina varianta, si presupune folosirea peretilor modulari. In general acestea vor fi structuri de tip Octanorm. Dezavantajele acestei optiuni sunt neatractivitatea si lipsa de dinamica a standului, aceasta putand fi relativ compensate prin decorarea spatiului cu elemente vizuale.
  2. Productie Standuri modulare standardizate - Avand cel mai bun raport calitate-pret in aceasta varianta vom utiliza structuri portabile (grile aluminiu) usor de asamblat si de personalizat cu print-uri, display-uri, lumini etc. Dezavantajul este reprezentat de limitarile de adaptare la spatiul rezervat pe care aceste structuri cu dimensiuni standard le au. Pe de alta parte, rapiditatea instalarii si pretul competitiv reprezinta avantaje clare pentru expozant.
  3. Productie Standuri custom made - au o mare atractivitate pentru vizitatori, pot folosi diferite medii tiparite si digitale pentru comunicare, sunt perfect adaptate spatiului si tin cont de fluxul vizitatorilor. Ca dezavantaje principale veti remarca costurile crescute, timpul lung de productie si instalare.

Targuri si Expozitii Internationale

Targuri si Expozitii Expozitia mondiala Shanghai Productie Stand

Targuri si Expozitii: Expo 2000 – World Expo Hannover, Expo 2005 – Aichi, Japonia, Expo 2008 – Zaragoza, Spania, Expo 2010 , Shanghai China, Expo 2012 Yeosu, Corea de Sud          AICHI, JAPONIA       YEOSU< COREEA DE SUD

In cazul organizari de Targuri si Expozitii internationale de mare amploare si durata, veti identifica 3 probleme pe care Stage Expert le poate, si le-a rezolvat cu succes:

1. Realizarea schemelor bloc pentru instalatiile Audio-Lights-Video: In majoritatea cazurilor in colaborare cu proiectantul general, pe baza caietelor de sarcini si conceptului standului, vom intocmi toate planurile de instalare a echipamnetelor, schemele de comunicatii si alimentarea, in general doar curenti slabi.

2. Instalarea, punerea in functiune si operarea echipamentelor: Indiferent de locatie si distanta, echipele Stage Expert vor asigura transportul, instalarea, punerea in functiune si training personal, pentru toate echipamentele contractate. In general am organizat personalul in echipe succesive in functie de durata si complexitatea manifestarii.

3. Asigurarea programului artistic ce se desfasoara in expozitie, impresariere artistica confrom tematicii tergului.

Targuri si Expozitii

Targuri si Expozitii Palatul Parlamentului 2019

Solutii complete tehnice pentru targuri si expozitii:

Suntem activi de targuri si expozitii inca din anul 2000. Avand experienta, capacitate logistica (transport, instalare utilitati - alimentare electrica, grupuri sanitare, iluminare, proiectare amplasament, echipamente diverse, conceptie standuri, productie standuri personalizate, instalare standuri octanorm etc.) pentru orice organizarea targurilor si expozitiilor de orice dimensiune.

In cursul activitatii noastre am fost, si suntem, activi in toate marile complexe expozitionale din Romania, Europa si intreaga lume, fie direct, fie prin partenerii nostri traditionali.

Fie ca aveti de organizat un targ in aer liber ori interior, va putem punem la dispozitie direct sau prin parteneri, toata infrastructura de care puteti avea nevoie: standuri modulare sau custom, corturi eveniment cu diferite configuratii, alimentare si distributie electrica autonoma sau la retea, iluminarea spatiului, toalete ecologice, mobilier, garduri, organizarea zonelor de eveniment etc.

 

Suport Targuri

Suport Targuri si Expozitii Grup Electrogen

Servicii de suport pentru organizatorii de targuri si expozitii:

  1. Productie Stand Expozitional
  2. Alimentare electrica din retea sau off grid (autonoma folosing grupuri generatoare);
  3. Distrubutie electrica in diverse zone si la standuri;
  4. Iluminarea si sonorizarea targului sau expozitiei;
  5. Structuri modulare pentru configurarea  targului sau a standurilor individuale (structuri modulare din aluminiu pentru standuri si zone de eveniment, panouri octanorm, structuri customizate, corturi, podine, terceri etc.);
  6. Display-uri: LCD cu stative de diverse dimensiuni, LED Screen, Videoproiectie;
  7. Utilitati: toalete, garduri, apa curenta etc.