+40 722 134 521

Servicii

Stage Expert NU este un magazin 0n-line!

Solutiile noastre contin echipamente performante video, audio si lumini pentru orice sala evenimente, tehnologii de ultima generatie sau sisteme integrate.

Prin echipa noastra de specialisti experimentati si pasionati, va vom intampina cu solutii complete ce pornesc de la consultanta, arhitectura si proiectare, implementare, suport si logistica.

Consultanta Tehnica & Studii de fezabilitate

Fircare proiect va avea cerinte diferite. Solutia optima este un puncte de echilibru intre design, functionalitate, costuri si mentenanta. Pozitionarea acestui punct apare din comunicare.

Consultanta tehnico-economica si realizarea de studii de fezabilitate prin care se asigura alegerea solutiei tehnice optime si utilizarea ratională a resurselor materiale si umane alocate oricarei investitii pentru sonorizare sala evenimente, spectacole, etc.

Datorita experientei si cunoasterii pietei, vom oferi informatii complete despre potentialul unei investitii atat solicitantţilor, cat si posibililor investitori ai proiectului.

Casa Timis     Hard Rock Cafe - Bucuresti

Proiectare, project managemant Sonorizare sala evenimente

Consultanta pentru finantare

Venim in iatampinarea clientilor nostri cu consiliere privind variantele si opertunitatile de finantare a proiectelor prin parteneriate cu societati de leasing, banci, percum si variante de atragere de invertitii prin fonduri europene.

Prin colaborarea cu partenerii nostri, va putem indruma si indirect oferi servicii de consultanta pentru obtinerea de finantari din diferite linii de fonduri europene.

Stage Expert participa activ in proiecte comune finantate din fonduri europene, initiate de diverse entitati economice (institutii de invatamant, institutii private si publice etc.).

Management de proiect

Mentinerea in parametrii de costuri stabiliti, termene stricte de executie si punere in functiune, gestiunea resusrelor umane implicate in proiecte sunt principiile dupa care ne ghidam activitatea.

Stage Expert a dezvoltat la inceput din necesitate un departament distinct de project management format din specialisti experimentati in  coordonarea si derularea lucrarilor de amenajare si constructie pentru servicii de sonorizare sala evenimente, spectacole, teatre si solutiile video si lumini integrate in proiect, dar si instalatii electromecanice si mecanica de scena, instalatii de curenti slabi etc.